Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Wyzwanie majowe będzie PASTELOWE czyli praca wykonana w pastelowych odcieniach.
Forma pracy dowolna
Oczywiście używacie materiałów z naszego sklepu.
Praca musi być gotowa do 08.05.2016
Zamówienia możecie składać od 15.04.2016
Pamiętajcie, żeby dopisać w uwagach DT
I made a Layout about r my newborn son. In the photo he is only a few days old.
]
https://eko-deco.pl/pl/p/Komplet-roslinek-SK225/1114
https://eko-deco.pl/pl/p/behappy-zestaw … SK467/2320
Ostatnio edytowany przez Tatyana (2016-03-23 11:45:31)
great work!
Piękne LO
wykorzystałam https://eko-deco.pl/pl/p/Baza-tekturowa-BZ1/1652
Moja propozycja do wyzwania majowego Pastelowe. Wykorzystałam napusa oraz tekturke otrzymaną od Państwa ba to wyzwanie.
Witam mam pytanie Czy na wyzwanie w maju pastelowe używamy tekturki bo mam dołączoną i podpisaną pastelowe a widzę ,że nie wszystkie dziewczyny jej użyły więc jak ma być prawidłowo?
Do tej pory zawsze używaliśmy tekturki wszystkie takiej samej więc chyba tak powinno zostać. Jedynym wyjątkiem są paczki chyba na lipiec/sierpień gdzie włożyłam kilka rzeczy do wyboru, nie trzeba użyć wszystkich na raz.
w pracy DecoEvi tylko jest wykorzystana ta tekturka w pozostałych nie widzę dlatego zapytałam
Każdy dostał taką samą paczkę z materiałami, dlatego ja też nie rozumiem dlaczego nie zostały użyte
ja w ostatniej paczce nie dostałam tekturek na wyzwania:((
Właśnie dziś się zastanawialiśmy kto nie dostał bo 1 paczka nam została. To doślemy
super:))
ja zrobiłam pracę zanim otrzymałam tekturki. czy mam wykonać nowa?
Każdy dostał taką samą paczkę z materiałami, dlatego ja też nie rozumiem dlaczego nie zostały użyte
W mojej pracy nie wykorzystałam tekturki, gdyż w wątku dotyczącym wyzwania majowego nie jest zaznaczone, że ma być wykorzystana w pracy jakakolwiek konkretna tekturka! Jest tylko info o pastelowych odcieniach, dowolności formy oraz użyciu materiałów ze sklepu. Podobnie jest zresztą w każdym kolejnym wyzwaniu na każdy kolejny miesiąc - nie ma żadnych informacji o jakiejś konkretnej tekturce/produkcie ze sklepu, ale te wyzwania to przyszłość, więc spokojni jest czas na ich przygotowanie...
Natomiast jeżeli o majowe wyzwanie (i pracę) chodzi, to czy w związku z tym mam przygotować nową pracę z otrzymaną tekturką?
Ostatnio edytowany przez Karolina (2016-04-24 19:45:10)
Napiszę to tak samo jak napisałam Tatyanie jeśli cały zespół zgodzi się na to by prace zostały to niech zostaną. Tekturki były co miesiąc ustalane co było dla mnie bez sensu dlatego zapytałam Was o paczkę i ją zrobiłam. Dziwiło mnie że tak wcześnie dodajecie prace ale to wy wkładacie w to swoją pracę i wy tworzycie ten zespół...pozostawiam więc wam tą decyzję w tym miesiącu, ale w następnym to już na pewno nie przejdzie.
Karolina dobrze zauważyła że tekturka z tego co pamiętam do tej pory była "ustalana" tuż przed terminem Waszych zakupów w Eko-deco, co zazwyczaj wiązało się z tym że komuś czegoś brakowało, stąd mój pomysł z ustaleniem pakietu na wszystkie wyzwania.
Decyzje pozostawiam Wam jeśli będą sprzeczności poproszę o podjęcie decyzji szefa.
Jestem za tym, żeby ten miesiąc prace już gotowe zostały, a te dziewczyny, które nie zrobiły pracy, zrobiły już z tekturką Dziewczyny się napracowały i piękne prace stworzyły
A od kolejnego miesiąca i wyzwania niech już wszystkie dziewczyny zrobią z narzuconą tekturką. proszę tylko o zedytowanie tutaj na forum postów wyzwaniowych i wrzucenie do warunków wyzwania linku do obowiązującej tekturki.
A pakiet wyzwaniowych tekturek na cały rok od razu to był rewelacyjny pomysł
Moja praca na wyzwanie majowe PASTELOWE
Ze sklepu wykorzystałam
https://eko-deco.pl/pl/p/Kwiatki-w-wazonie-SK1008/3140
Monika, ale cudo!!
]
I made another project. My previous work layout will let my current project for May
Wiadomość dodana po 02 min 15 s:
Ostatnio edytowany przez Tatyana (2016-04-26 18:47:24)
Moja praca na wyzwanie majowe
[ Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.19 MB (Maksimum: 1.46 MB) ]