Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Wyzwanie kwietniowe to oczywiście Wielkanoc.
Temat bardzo obszerny.
W swojej pracy będziecie musiały wykorzystać taką oto tekturkę https://eko-deco.pl/pl/p/Napis-Wielkanoc-SK231/1561
Praca musi być gotowa do 15.03.2016
Zakupy możecie robić od 01.03.2016
Pamiętajcie, żeby w uwagach napisać DT.
Jakie są tutaj terminy ? Bo pozmienialiśmy trochę Wyzwania będą miesięczne tak jak w lutym, tak?
Więc i marcowe będzie do końca miesiąca.
Jak kwietniowe wyzwanie ruszy od któregoś kwietnia to jest sens robić wielkanocne wyzwanie po świętach ?
wielkanocne wyzwanie po świętach raczej nie ma sensu , komu będzie się chciało znowu coś świątecznego zrobić?
Witam mam pytanie czy wyzwanie kwietniowe to praca do 16.03 ma być gotowa? czy coś uległo zmianie?
trochę się pogubiłam w tych wyzwaniach. W tym miesiącu mają być dwa???
tak w tym miesiącu będą dwa... wyzwanie świąteczne będzie trwało od 15 marca do 12 kwietnia więc rozpocznie się jeszcze przed wielkanocą..
O, to sporo zmienia... Szkoda, że prędzej nie zrozumiałam tego planu To trzeba na szybko robić zamówienie, bo wskazanej tekturki nie mam
PROPOZYCJA NA WYZWANIE KWIETNIOWE ODEMNIE:
Ostatnio edytowany przez DecoEvi (2016-03-09 18:29:12)
Ostatnio edytowany przez Tatyana (2016-03-10 15:29:34)
Niestety moja paczka dziś nie dotarła, choć miała już być jak będzie w poniedziałek, to najwcześniej moja praca będzie we wtorek, tj. 15-go.
Ufffff do mnie wczoraj dotarła paczka:D
Moja propozycja:)
Moja propozycja:
Ostatnio edytowany przez Edyta (2016-03-13 16:28:45)
Dziewczyny piękne prace zrobiłyście! musicie mi wybaczyć ale niestety nie dam rady przygotować pracy na to wyzwanie.
Pierwszy raz mam taką sytuację i ostatnią!
Proszę o zrozumienie
Zdążyłam
Moja inspiracja:
Dziewczyny, wszystkie prace super, w takim razie czekamy jeszcze na Ines, Monikę i Gosię i ruszamy jutro z nowym wyzwaniem
po południu wrzucę zdjęcia
Moja praca:)
Witam
moja inspiracja :
Muszę się przyznać, że podrobiłam tekturkę... przesyłka nie doszła jeszcze do mnie za późno się zorientowałam , że dwa wyzwania w tym miesiącu więc musiałam jakoś wybrnąć z tej sytuacji , w ruch poszła drukarka i skalpel .Wycięłam napis z grubszej tekturki i na razie zastępuje mi oryginalną .Jak dojdzie do mnie przesyłka (może jeszcze dzisiaj) to zamienię ją i zrobię jeszcze raz zdjęcie i można będzie podmienić.
Pozdrawiam
Witajcie , na FP Eko-Deco pojawiła się taka informacja - "Na blogu już wyniki Ekspresowego wyzwania z bukietem kwiatów, a Wy wyczekujcie wyników konkursu Wielkanocnego, które również pojawią się dziś."
Chyba wystąpił błąd, bo Wielkanocne Wyzwanie trwa do 12 kwietnia. Więc dzisiaj nie może być wyników
Pozdrawiam:)
Nie Wyzwania tylko Konkursu który odbywał się na FB więc to nie jest błąd
[ Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.29 MB (Maksimum: 1.58 MB) ]