Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czy jest już wybrany temat i tekturka na styczniowe wyzwanie ? Chciałabym zrobić zakupy w najbliższym czasie
Z tego co wiem, to tekturka dowolna.
CYTUJĘ Z FORUM:
Dziewczyny temat wyzwania styczniowego to DOWOLNA PRACA Z UŻYCIEM TEKTURKI.
Uczestnicy nie będą mieli musu wykorzystać naszej tekturki bo nie każdy pewnie jeszcze o nas wie ale Wy jako DT w swoich pracach na wyzwanie musicie użyć naszej tekturki.
Wybór macie dowolny.
Zawsze do wyzwania jest dołączana jedna inspiracja każdej członkini DT. Wyzwanie ruszy 11 stycznia. W pracy musi być wykorzystana tekturka czyli ozdoba z kartonu a nie ze sklejki.
W razie pytań piszcie.
Pogubiłam się w wyliczeniach Chciałam zrobić zakupy o wartości większej niż przysługujące nam 30zł. Ile mam zapłacić z tego co mi wyszło? Bo wylicza nam się kwota po odjęciu stałego rabatu dla nas 65% a po dodaniu kosztów przesyłki 10zł. A my mamy przesyłkę darmową tak ? Czyli jaką różnicę mam dopłacić ? Od końcowej kwoty z przesyłka odjąć 30zł czy jak ?
A my mamy rabat stały jakbym chciała kupić większą ilość niż za 30 zł?
dokładnie tak
Dziękuję
A my mamy rabat stały jakbym chciała kupić większą ilość niż za 30 zł?
Wiem że na każde kolejne zamówienie w miesiącu mamy 65%. Teraz zrozumiałam, że na wszystko co ponad 30zł też
To zmykam puścić zamówienie
Angi współpracuje z nami dodatkowo na innej płaszczyźnie..
czy coś wiadomo na temat mojego styczniowego zamówienia w ramach DT?... puściłam je 3 stycznia, dopłaciłam nadwyżkę, a przesyłki ani widu ani słychu... w sklepie nadal figuruje jako złożone...
proszę o maila w tej sprawie na adres sprzedaz@eko-deco.pl
I also did not got my contract parcel in Januar
niestety ja się zamówieniami nie zajmuję.... i jeżeli tak napisali to musicie cierpliwie czekać..
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.34 MB (Maksimum: 1.51 MB) ]