Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Dodaję mapkę i prosze o zrobienie prac do 12.08 do końca dnia, przepraszam za tak późne dodanie tematu.
Osoba prowadząca chcialaby zeby to byla Mapka - LO wiec taka stworzyłam.
A jakiś temat przewodni??? Freestyle??:p
Ja od razu informuję, że na pewno nie zdąrzę. Cały weekend pracowałam i w tym tygodniu też "mieszkam" w pracy. Jeden dzień będę poza (czwartek), ale nie wiem czy dam radę coś stworzyć, bo dom i życie też trzeba ogarnąć... jak przygotuję inspirację to dodam zdjęcia.
A czy nie może to być traktowane jako mapka uniwersalna? Nie tylko LO ?
Bo to raczej nie całkiem moja bajka a i też bardzo zawężamy zgłaszanie prac.
Jak dla mnie mapka nadaje się też na kartkę
A napis foto dałabym łamane przez grafika
Wiadomość dodana po 3 h 44 min 11 s:
Nie mam odpowiedzi.... Więc pytanie do dziewczyn, które są wytypowane na wyzwanie z Art - Piaskownicą na magnes na lodówkę - nie chciałaby się któraś z was zamienić i zrobić LO tutaj zamiast magnesu ?
Oczywiście jak się nikt nie znajdzie do jutra to zrobię LO
Ostatnio edytowany przez Angi (2016-08-08 14:27:23)
ja też jestem na wyjeździe, kartkę ze zdjęciem do mapki podobną mam, ale LO na tak szybki termin nie zdołam zrobić, bo po prostu mnie nie ma. Inne posty mam przygotowane, ale tutaj musiałyśmy czekać na temat. Zgadzam sie z Angi, że samo LO ogranicza pole manewru, zwłaszcza, że jeszcze są wymogi użycia tekturki, to zmniejsza ilość potencjalnych uczestników.
Ja przesune termin prawdopodobnie bo sama jestem w koncu po miesiacu pierwszy dzien w pracy a ostatnie 2 tygodnie prawie nie wlaczalam komputera, napisalam Wam to co zadecydowała osoba "prowadzaca".
Ja przesune termin prawdopodobnie bo sama jestem w koncu po miesiacu pierwszy dzien w pracy a ostatnie 2 tygodnie prawie nie wlaczalam komputera, napisalam Wam to co zadecydowała osoba "prowadzaca".
Moja praca gotowa, wrzucę dziś/jutro.
Jakbyś mogła określić na kiedy przesuwamy, to bym sobie posta u siebie zaplanowała.
I mam nadzieje, że u ciebie wszystko ok ?
Teraz już powiedzmy że ok, przynajmniej już na chodzie, ale ostatni miesiąc byłam totalnie wyłączona z jakiegokolwiek życia i próbuję się odkopać, więc dajcie mi jeszcze chwilę.
Co do uwag to może faktycznie niech to będzie mapka bez ograniczenia do LO tylko moze byc tez kartka, bo wtedy wydaje mi sie ze wiecej osob wezmie udzial.
Pomyślałam o 16 bo wtedy mamy okienko w grafiku. Jak byście jednak potrzebowały więcej czasu do piszcie.
jak może być kartka, to i pasuje, bo mam gotową
Nie zdążyłam wrzucić zdjęcia przed wyjazdem weekendowym. Ale praca gotowa więc wrzucę w poniedziałek wieczorem
A co będzie z tym wyzwaniem ? Bo tu tylko jedna praca wpłynęła ?
Nagrodzimy tą osobę za chęci
[ Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.09 MB (Maksimum: 1.33 MB) ]