Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dziewczyny bardzo proszę o robienie zakupów w tym miesiącu ponieważ musimy Wam wysłać gwiazdki, które maja zostać wykorzystane w Waszych pracach na nasze pierwsze świąteczne wyzwanie.
ja poczyniłam zakupy dziś tylko nie wiem czy dobrze wszystko napisałam nr zam 3220 sprawdźcie proszę
Ja już poczyniłam, dziś dostałam komunikat, ze wysłane, to pewnie szybko zobaczę gwiazdki:) Nie mogę się doczekać na przesyłkę, żeby też dodać swoje prace:) Dziewczyny piękności poczyniłyście i takie różnorodne, cudne prace:)
Przesyłka dotarła ale bez gwiazdek co za pech
zrobiłam zamówienie nr 3231, zrobiłam za 42,17 zł , wysłałam 12,17 zł, dobrze zrobiłam czy zmaściłam?:P
I received my package, but no stars for the Challenge
dzisiaj dostałam przesyłkę, ale gwiazdek brak:((
u mnie też brak gwiazdek Jakie są w takim razie wymagania?:)
dziewczyny nie było mnie w pracy kilka dni i dlatego gqiazdki do Was nie dotarły. z racji tego, że to moja wina w tym wyzwaniu odpuścimy te gwiazdki. Niech każda zrobi po prostu świąteczną pracę z uzyciem naszym tekturek a od przyszłego wyzwania już wszystko będzie tak jak miało być teraz.. Przepraszam Was za całe zamieszanie..
Wiadomość dodana po 11 h 35 min 56 s:
Dziewczyny decyzją szefa dzisiaj wysyłamy do Was gwiazdki także w poniedziałek powinnyście mieć
Brawa dla szefa chociaż do mnie akurat gwiazdki dotarły i praca gotowa
Angi napisał/a:do mnie akurat gwiazdki dotarły i praca gotowa
ja moje też już ogarnęłam w pracy i tylko zdjęcia do trzaśnięcia pozostały...
Ja właśnie też czekam na weekend bo w tygodniu już nie mam kiedy fotek pstrykać. Jak wracam z pracy to już ciemnica za oknem i zdjęć nie umiem zrobić
o nie a ja już zrobiłam pracę na wyzwanie bez tych gwiazdek zaś od nowa robić...
mam pytanie czy wyzwanie na 10 grudnia nadal obowiązuje ? chodzi o gwiazdki bo jedne dziewczyny zrobiły kartki z tym motywem inne jeszcze nie więc sama nie wiem . Ja zrobiłam jutro zdjęcia prześlę. Czekam na odpowiedź...
Oczywiście ze obowiązuje.. macie czas do 10 grudnia na przesłanie zdjęć.. wyzwanie startuje 11 grudnia.. każda już ma gwiazki w związku z czym ma też jeszcze kilka dni na zrobienie pracy
Oczywiście ze obowiązuje.. macie czas do 10 grudnia na przesłanie zdjęć.. wyzwanie startuje 11 grudnia.. każda już ma gwiazki w związku z czym ma też jeszcze kilka dni na zrobienie pracy
Dalej nie otrzymałam gwiazdek, czy do mnie też zostały wysłane ?:)
tak gwiazdki poszły do wszystkich..hmm...
tak gwiazdki poszły do wszystkich..hmm...
Smutek ...codziennie zaglądam do skrzynki
Olga w takim razie możesz zrobić pracę z uzyciem innej tekturki.. nie mam pojęcia dlaczego nic nie doszło do CIebie
Ale się namieszało z tymi gwiazdkami
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.16 MB (Maksimum: 1.42 MB) ]