Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Właśnie jestem na zakupach w sklepiku I normalnie MASAKRA - ile cudnych nowości się pojawiło !!
Dziewczyny nie skromnie chcemy się pochwalić że dodaliśmy nowy dział do naszego sklepu Maski i szablony
Same rewelacje! !! Na pewno skorzystam z nowych produktów moich pracach.
dodaliśmy nowy dział do naszego sklepu Maski i szablony
aaaa! super!!
Wow! wykupią wszystkie przy następnym zamówieniu!!
A skrzynki kiedyś powrócą?:( tak je lubiłam..
no właśnie.. co z pudełkami?
maski są super!
Dziewczyny nie skromnie chcemy się pochwalić że dodaliśmy nowy dział do naszego sklepu Maski i szablony
Cuda!!
Co do pudełek nie jestem w stanie odpowiedzieć kiedy wrócą, ponieważ szukamy nowego dostawcy, tamten przysyłał dużo wadliwych rzeczy. Na tą chwilę testujemy jednego i na sklepie pojawiły się chusteczniki i pudełka na CD.
Nie wiem gdzie dodać takie info, ale z taką małą informacją klikam... mam nadzieję, że nie zostanie to źle odebrane
Chodzi mi o ten artykuł: https://eko-deco.pl/pl/p/Maska-szablon- … -MS09/3849
wybrałam go z oferty w ramach naszych comiesięcznych zakupów. Napaliłam się na te gałązki kiedy tylko je ujrzałam w sklepie!!
Przesyłkę otrzymałam bodajże w zeszłym tygodniu, oglądnęłam, wszystko było ok - jak zawsze. Zastanowiły mnie tylko bardzo delikatne, wręcz milimetrowe połączenia w tym listkowym wzorze.
Ja maski przechowuję na płasko, pojedynczo spakowane w folijkach ochronnych i oddzielone kartonikami. Dziś zasiadłam do pracy właśnie z tą maską i niestety, ale jest popękana, w dwóch miejscach te delikatne połączenia puściły i zrobiła się dziura nie pisze tego aby dostać nową, bo spokojnie dam rade pracować na tej, bardziej mam na uwadze zadowolenie klientów i unikniecie reklamacji... Może warto odrobine przerobić wzór i wzmocnić w kilku najbardziej delikatnych miejscach i będzie super! Oprócz tej gałązkowej maski mam jeszcze dmuchawce, które czekają na zakładkę do książki
Karolina ubiegłaś mnie Dokładnie to samo chciałam napisać. Dziś bawiłam się pierwszy raz tą samą maską. Wzór jest po prostu mega i tylko czekałam aby jej użyć. I niestety stało mi się to samo - pękł mi wzór w kilku miejscach i mam dwie dziury w masce ... Wiadomo, można sobie jakoś radzić ale nie o to chodzi. Także proponuję przerobić wzór na ciut mniej listków np aby nie było milimetrowych połączeń
Ja myślę, że my jako Dt jak najbardziej powinnyśmy być testerkami i recenzentkami produktów. W końcu po do tez z reguły jest DT działające przy sklepie
Czyli mamy podobną sytuację - to niedobrze, a oznacza mniej więcej tyle że trzeba cos w tej masce zmienić żeby nie dochodziło do tego typu sytuacji z mojej maski po dzisiejszym tworzeniu odpadł niestety kolejny element, ehh... smuteczek
Każda uwaga jest dla nas cenna i postaramy się to zmienić. Będziemy też zmieniać materiał z którego są wykonane, bo ten jednak chyba nie do końca się sprawdza bo jest za delikatny, dlatego zapraszam przy majowych zakupach do testu masek z nowego materiału, które powiny niebawem pojawić się na sklepie.
Ja już wcześniej też o tym pisałam.. niestety szablony strasznie się łamią:(
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 12 zapytań - Pamięć użyta: 1011.69 kB (Maksimum: 1.2 MB) ]