Materiały do scrapbookingu i decoupage.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Gosiu czy widomość do Ciebie dotarła? Candy na twoim blogu miało dzisiaj startować
Gosiu czy widomość do Ciebie dotarła? Candy na twoim blogu miało dzisiaj startować
Już candy na blogu jest:)
dziewiąta
u mnie candy już zakończone a wyniki na blogu:)
http://starepianino.blogspot.com/2016/0 … yniki.html
Witam. Czekam na informacje kiedy Candy ma się rozpocząć u mnie, gdyż jestem druga w kolejce.
Proszę aby w sprawach Candy kontaktować się na maila blogi@eko-deco.pl chciałbym żeby to się nie rozjeżdżało, miało być tak że u jednej dziewczyny się kończy a następnego dnia u drugiej zaczyna. Pilnujcie swojej kolejki. Ewelina proszę napisz maila że u Ciebie będzie organizowane Candy, dziewczyna podeśle Ci zdjęcie jakie rzeczy będą w paczce. Gosia proszę Ty też napisz maila z danymi osoby która wygrała bo musimy wysłać paczkę. Mam nadzieję że od następnego razu już to zagra tak jak powinno.
Mail zaraz wyślę. A informacje są rozbieżne., gdyż na początku wątku o Candy pisze, że przerwa między Candy ma być dwutygodniowa. Teraz jest informacja o tym, że ma być ono robione zaraz po dniu jak u kogoś się skończy. Trzymałam się wersji dutygodniowej . Teraz na pewno dziewczyny będą wiedziały co i jak.
Wiadomość dodana po 23 h 32 min 30 s:
CANDY JUŻ NA MOIM BLOGU. ? POLA ZA DWA TYGODNIE U CIEBIE BĘDZIE CANDY.
Ewelina dzięki za info dla następnej dziewczyny.
Aby już nie było żadnych nieścisłości napiszę jak to ma wyglądać. Dziś candy zaczęło się i Eweliny czyli 9.03 zakończenie będzie 22.03 a podanie wyników 23.03 i w tym samym dniu Candy rusza u następnej osoby czyli 23.03 i tak co 2 tygodnie. Proszę aby osoba u której ma się w danym tygodniu odbyć candy dała znać dzień lub dwa wcześnie na adres blogi@eko-deco.pl abyśmy mogli zrobić zdjęcie rzeczy i wysłać. Oczywiście każda z was również na tego maila niech wysyła dane osoby która wygrała. Mam nadzieję że teraz wszystko już jest jasne i będzie działało
To może jeszcze dana osoba, ogłaszając wyniki u siebie, niech napisze że dziś rusza candy u kolejnej osoby i poda link Wtedy fani, którym się nie udało wygrać, polecą od razu dalej Co wy na to ?
Tak też uczynię. Może dziewczyny na swoich blogach również mogą podawać informacje o tym u kogo trwa Candy?
Wyniki Candy na moim blogu. Proszę tylko i maila gdzie mam wysłać adres osoby która wygrała, jak tylko go dostanę. Pozdrawiam
Ok już wiem na jaki mail mam słać dane - doczytałam ☺☺
Ostatnio edytowany przez DecoEvi (2016-03-23 10:47:44)
czekam na fotke i wieczorem puszczam Candy u mnie
Ruszyło u mnie Candy.. będzie trwało do 7 kwietnia a wyniki ogłoszę 8 kwietnia
I'm sorry, but I do not understand the process of candy. Could you explain me again that I have to do, in turn. Thanks
So You have numer 7 of candy. When Candy start at numer 6 blog it will be 2 weekes on it, at last day when person on blog 6 announce results You have to start Candy on Your blog the same day, ane it will be 2 weekes. After this 2 weekes You have to say who win and say on which blog is another candy. It is clear to You now?
This is understandable , yes. but I have other issues. what materials are included in the candy ? where l can take a photo materials ? and who send candy to the winner
We send candy to the winner, You have to tell us only adres to this person. We choose materials in shop and sand You a photo, You have to send e-mail on adres blogi@eko-deco.pl about 2 days before You start a Candy.
moje Candy się kończy jutro. tak więc 8 startuje u EDYTY
Dziewczyny i Eko-Deco - a duży jest/był odzew w candy? Przełożyło się to na fanów ?
u mnie dużo osób się zgłosiło osób, które już mnie "obserwowały", ale pojawiły się też nowe
Wiadomość dodana po 15 h 27 min 15 s:
u mnie już wyniki poszły oraz info że następne candy u Edyty
zaraz będę publikować wyniki mojego candy, dziś powinno startować u Angi
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
[ Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.1 MB (Maksimum: 1.34 MB) ]